Ulkomaalaisten lakiasiat

Uudenmaan Lakimiehet Oy hoitaa ulkomaalaisia koskevia erityisongelmia, kuten oleskelulupa-asioita ja maastakarkotusasioita ja turvapaikan hakijoiden asioita. Mikäli oleskelulupahakemuksenne  tai turvapaikkahakemuksenneon hylätty ja olette saanut maastapoistumiskehotuksen, kannattaa kääntyä Uudenmaan Lakimiehet Oy:n puoleen. Neuvottelussa lakimiehemme kanssa voidaan selvittää oikeudellinen asemanne ja se, mitä asiassanne voidaan tehdä. Maastakarkotusasioissa Uudenmaan Lakimiehet Oy voi toimia asiamiehenänne ja laatia tarvittavat valitukset.

Mikäli tulonne eivät ylitä oikeusministeriön asettamia tulorajoja, on teillä mahdollisuus saada ns. maksuton oikeudenkäynti maastakarkotusasioissa, jolloin lakimieskulunne maksetaan joko osittain tai kokonaan valtion varoista.

Uudenmaan Lakimiehet Oy hoitaa myös kaikkia muita ulkomaalaisia koskevia lakiasioita, kuten oikeudenkäyntiasiat niin riita- kuin rikosasioissa, avioerot, omaisuuden ositukset, lasten huolto-, tapaamisoikeus- ja elatusasiat jne. Myös näissä asioissa ulkomaalaisilla on oikeus saada ns. maksuton oikeudenkäynti samojen periaatteiden mukaan kuin Suomen kansalaisillakin. Lakimiehemme avustaa teitä maksuttoman oikeudenkäynnin edun hakemisessa.

Uudenmaan Lakimiehet Oy palvelee asiakkaitaan suomen ja englannin kielillä, ja muun kielisiä asiakkaita tarvittaessa tulkin avustuksella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Yhteystiedot

Uudenmaan Lakimiehet Oy

Mannerheimintie 45 A 2

00250 HELSINKI

Puh. 09 622 4690

lakiasiaintsto@uudenmaanlakimiehet.fi

www.uudenmaanlakimiehet.fi

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Lakimiehet Oy
Mannerheimintie 45 A 2
00250 HELSINKI

Y-tunnus: 0913717-7
Puh: 09 622 4690

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Lakimiehet Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.