Ulkomaalaisten lakiasiat

Uudenmaan Lakimiehet Oy hoitaa ulkomaalaisia koskevia erityisongelmia, kuten oleskelulupa-asioita ja maastakarkotusasioita ja turvapaikan hakijoiden asioita. Mikäli oleskelulupahakemuksenne  tai turvapaikkahakemuksenneon hylätty ja olette saanut maastapoistumiskehotuksen, kannattaa kääntyä Uudenmaan Lakimiehet Oy:n puoleen. Neuvottelussa lakimiehemme kanssa voidaan selvittää oikeudellinen asemanne ja se, mitä asiassanne voidaan tehdä. Maastakarkotusasioissa Uudenmaan Lakimiehet Oy voi toimia asiamiehenänne ja laatia tarvittavat valitukset.

Mikäli tulonne eivät ylitä oikeusministeriön asettamia tulorajoja, on teillä mahdollisuus saada ns. maksuton oikeudenkäynti maastakarkotusasioissa, jolloin lakimieskulunne maksetaan joko osittain tai kokonaan valtion varoista.

Uudenmaan Lakimiehet Oy hoitaa myös kaikkia muita ulkomaalaisia koskevia lakiasioita, kuten oikeudenkäyntiasiat niin riita- kuin rikosasioissa, avioerot, omaisuuden ositukset, lasten huolto-, tapaamisoikeus- ja elatusasiat jne. Myös näissä asioissa ulkomaalaisilla on oikeus saada ns. maksuton oikeudenkäynti samojen periaatteiden mukaan kuin Suomen kansalaisillakin. Lakimiehemme avustaa teitä maksuttoman oikeudenkäynnin edun hakemisessa.

Uudenmaan Lakimiehet Oy palvelee asiakkaitaan suomen ja englannin kielillä, ja muun kielisiä asiakkaita tarvittaessa tulkin avustuksella.

Suosittele meitä

Mannerheimintie 45, Helsinki

Yhteystiedot

Uudenmaan Lakimiehet Oy
Mannerheimintie 45 A 2
00250
HELSINKI
09 622 4690
lakiasiaintsto@uudenmaanlakimiehet.fi
www.uudenmaanlakimiehet.fi

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • asianajotoimisto helsinki
  • asianajotoimisto helsinki
  • asianajotoimisto helsinki
  • Bisnode
  • Asiakastieto
  • Asiakastieto English