Lakiapua yrityksille

Uudenmaan Lakimiehet Oy hoitaa kaikkia yritystoimintaan liittyviä lakiasioita, kuten yritysten perustaminen, sopimusasiat, saatavien perintä, oikeudenkäyntiasiat, konkurssiasiat ja yritystoimintaan liittyvät rikosasiat.

Kun teillä on yritystoimintaan liittyviä ongelmia, niin voitte kääntyä Uudenmaan Lakimiehet Oy:n puoleen luottamuksellisesti. Usein ongelmat selviävät jo ensimmäisessä neuvottelussa ja laajemmissakin asioissa yleensä kohtuullisin kustannuksin.

Kun teillä on epätietoisuutta siitä, miten yritysjuridiikkaan liittyvissä asioissa tulee toimia, on järkevää satsata oikeudelliseen konsultointiin, koska virheellisistä päätöksistä joutuu useimmiten maksamaan myöhemmin paljon kovemman hinnan.

Oletko epävarma kannattaako asiassa ryhtyä oikeudenkäyntiprosessiin?

Kun haluatte selvittää, kannattaako asiassanne esimerkiksi ryhtyä oikeudenkäyntiin, voitte varata ajan Uudenmaan Lakimiehet Oy:n maksuttomaan alkuneuvotteluun. Alkuneuvottelussa saatte arvion siitä, kannattaako asian selvittelyä jatkaa, ja siitä, minkälaiset kustannukset asian selvittelystä aiheutuu. Palkkiomme noudattavat kohtuullisuutta ja merkitykseltään vähäisissä asioissa palkkiot ovat pienempiä kuin suuremmissa asioissa. Voimme myös sopia palkkioista, joiden määrä sidotaan saavutettuun tulokseen.

Jos yrityksellänne on oikeusturvavakuutus, voi vakuustusyhtiönne korvata lakimiehen käyttämisestä riita-asiassa aiheutuneet kustannukset. Uudenmaan Lakimiehet huolehtii puolestanne oikeusturvaedun hankkimisesta vakuutusyhtiöltänne.

Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Suosittele meitä

Mannerheimintie 45, Helsinki

Yhteystiedot

Uudenmaan Lakimiehet Oy
Mannerheimintie 45 A 2
00250
HELSINKI
09 622 4690
lakiasiaintsto@uudenmaanlakimiehet.fi
www.uudenmaanlakimiehet.fi

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • asianajotoimisto helsinki
  • asianajotoimisto helsinki
  • asianajotoimisto helsinki
  • Bisnode
  • Asiakastieto
  • Asiakastieto English